WORKSHOPS -- MINDFULNESS VOOR KINDEREN

 

Het idee achter al deze workshops is het verstevigen van de basis van jouw kind op het emotionele en mentale vlak. De focus ligt daarmee op de eigen gedachten, eigen emoties en hoe dit voelt in het lichaam. Door mindful te zijn, oftewel leven met aandacht, ga je gemakkelijker om met belemmerde gedachten en gevoelens. Ook helpt mindfulness voor het zelfvertrouwen en bij situaties die je lastig vindt of stress veroorzaken. De workshops worden gegeven door Amanda Bosch (Psycholoog en Mindfulness coach). Je kunt er voor kiezen om één workshop programma deel te nemen, maar meerdere keren deelnemen mag ook. Herhaling is tenslotte de kracht van het leren.

Mindfulness helpt om:
  - Eigen talent en kracht te herkennen
  - Zelfvertrouwen te vergroten
  - Je eigen gevoel en emoties te leren volgen
  - Meer te ontspannen
  - Minder te piekeren
  - Om te gaan met (school-)druk

  

 

 Geplande cursussen voor 2023:

 

Mindfulness Herfst | DO 14.30-16.00 uur

Wanneer? Donderdagmiddag (8x: 26 okt, 2, 9, 16, 23 en 30 nov, 7 en 14 dec)

Hoe laat? Van 14.30 – 16.00 uur

Voor wie? Kinderen van 4 t/m 8 jaar

Waar? De Vrijstaat in Hoge Weide, Utrecht

Kosten? € 185,- (min. 8 aanmeldingen)

Wat is het? De workshop: Mindfulness voor kinderen. Het doel is dat ieder kind meer balans in zichzelf vindt. Hierbij horen verschillende onderdelen: emoties leren kennen en intuïtie volgen. Weten wat je eigen kracht en talent is, het zelfvertrouwen vergroten. Meer kunnen ontspannen en minder piekeren. Er worden verschillende elementen van mindfulness ingezet, waaronder spelelementen, kindermeditatie en creatieve oefeningen. Inclusief wat te drinken en een gezonde snack.

 

 

Mindfulness Jongeren Herfst | DO 16.00-17.00 uur

Wanneer? Donderdagmiddag (8x: 26 okt, 2, 9, 16, 23 en 30 nov, 7 en 14 dec)

Hoe laat? Van 16.00 – 17.00 uur

Voor wie? Jongeren van ongeveer 12 t/m 16 jaar

Waar? De Vrijstaat in Hoge Weide, Utrecht

Kosten? € 135,- (min. 8 aanmeldingen)

Wat is het? De workshop: Mindfulness voor jongeren. Het doel is dat een ieder meer balans vindt in zichzelf. Je leert in deze reeks workshoppen om de intuïtie en emoties te volgen. Je eigen kracht en talent te herkennen, zelfvertrouwen te vergroten, en omgaan met spanning en druk. Hiervoor worden verschillende elementen van mindfulness ingezet, waaronder meditatie en creatieve oefeningen passend bij jongeren.

 

 

Heb je vragen over de dag, leeftijd of het tijdstip? Laat het me weten via het contactformulier of in een e-mail.