RELATIETHERAPIE

Alles wat een relatie aangaat moeten we zelf uitvinden ondervinden. Er wordt je niet geleerd wat je van een ‘goede relatie’ kan verwachten. Je hebt waarschijnlijk het voorbeeld van ouders of schoonouders. Maar wat past er nou daadwerkelijk bij jou? En bij jullie als koppel?

Willen jullie als stel werken aan het verbeteren van je relatie als een soort APK onderhoud van de relatie? Wil je je relatie starten met relatietherapie en neem je allebei wat in je rugzak mee? Of zijn er redenen waarom je aan je relatie wil werken?

In al deze gevallen kun je met de Houd-me-vast methode in 7 gesprekken grote stappen vooruit maken. Het beste resultaat behaal je wanneer jullie je durven open te stellen naar elkaar, en ook de diepere lagen in je emotie durft aan te raken. Mindfulness oefeningen ondersteunen hierbij.

De Houd me vast methode is niet inzetbaar in het geval er sprake is van geweld of een buitenechtelijke relatie en wanneer jullie op het punt staan om uit elkaar te gaan. Dan kun je beter in relatietherapie gaan.

 

HOUD ME VAST PROGRAMMA

Het 'Houd me vast programma' voor jullie, persoonlijk. Dit kan ook online. Na het intakegesprek volgen er nog 7 gesprekken volgens de EFT methode. Om in deze 7 gesprekken het programma af te maken, krijg je ook opdrachten mee. Wil je dit niet? Dan hebben we meer tijd gezamenlijk nodig.

De kosten voor het pakket van 7 gesprekken is € 1199,-.

 

RELATIONSHIP RETREAT IN GRIEKENLAND

Een Relationship Retreat in Griekenland voor minimaal 2 en maximaal 10 koppels. Tijdens deze vakantie gaan we in 7 Houd-me-vast bijeenkomsten, in totaal 18 uur actief met jullie relatie aan de slag. Je kunt ervoor kiezen om iets over jouw relatie met de groep te delen, maar dit hoeft niet. Er is voldoende ruimte voor privacy tijdens de oefeningen, mocht je hier een bezwaar tegen voelen. Tijdens de bijeenkomsten wordt er materiaal gedeeld, waarbij je in een video ziet hoe andere stellen oefenen.

Waarom in Lesbos in Griekenland? Even weg zijn uit je eigen omgeving, een vakantie succesvol laten eindigen, een eiland dat rust heeft, je ‘moet’ niks bent even weg van andere verplichtingen, tijd hebben voor elkaar. Petra, een kustplaats op Lesbos, is een bestemming waar ik al bijna 20 jaar kom, veel connecties heb om een mooi programma voor jullie neer te zetten.

Wat krijg je tijdens de Relationship Retreat?

18 uur begeleiding
Elke ochtend sluiten we af met een lunch
2 excursies
Een afsluitend, gezamenlijk diner

 

De volgende reizen staan in 2023 gepland:

Maandag 12 tot en met maandag 19 juni
Vrijdag 11 tot en met vrijdag 18 augustus
Vrijdag 29 september tot en met vrijdag 6 oktober

 

Vanwege de continue prijsveranderingen, de ruime keuze uit accommodaties en uitgebreide reglementen in de reisbranche, boek je zelf de vlucht met accommodatie (advies: in Petra) op de aangegeven data. Je kunt contact op met mij opnemen om hierover te overleggen en om je aan te melden voor de Relationship Retreat.

De kosten voor de Relationship Retreat zijn € 949,- per persoon.

 

Wat is de ‘Houd-me-vast methode’?

Gedurende de gesprekken zetten we een diepgaand veranderingsproces in. We kijken naar de jouw stijl van hechting en wat er ‘onder stress’ met jou in je relatie gebeurd. In de gesprekken oefenen we stapsgewijs om de emotionele verbinding met je partner te versterken. Om dit proces te ondersteunen maken we gebruik van enkele mindfulness elementen. Écht verbonden zijn met elkaar is het doel. Je krijgt praktische handvatten die je kunt toepassen in het dagelijkse leven. Door het Houd me vast programma te volgen zijn jullie in staat om samen de kwaliteit van jullie relatie vast te blijven houden en te optimaliseren.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.