RELATIETHERAPIE

Alles wat een relatie aangaat moeten we zelf uitvinden ondervinden. Er wordt je niet geleerd wat je van een ‘goede relatie’ kan verwachten. Je hebt waarschijnlijk het voorbeeld van ouders of schoonouders. Maar wat past er nou daadwerkelijk bij jou? En bij jullie als koppel?

Willen jullie als koppel werken aan het verbeteren van je relatie als een soort onderhoudsbeurt? Wil je je relatie starten met relatietherapie en neem je allebei wat mee in je rugzak? Heeft het krijgen van een kind jullie relatie een nieuwe vorm gegeven, en zijn jullie zoekende naar meer verbondenheid?

In al deze gevallen kun je met het Houd me vast programma in 7 gesprekken grote stappen maken. Een veerkrachtige, intens bevredigende relatie is geen droom, maar een haalbaar doel voor ons allemaal. Het beste resultaat behaal je wanneer jullie je durven open te stellen naar elkaar, en ook de diepere lagen in je emotie durft aan te raken.

Het Houd me vast programma is niet inzetbaar in het geval er sprake is van geweld, een verslaving of een buitenechtelijke relatie en wanneer jullie op het punt staan om uit elkaar te gaan. Dan kun je beter in relatietherapie gaan.

"Eigenlijk zou iedereen dit programma moeten volgen, het is voor onze relatie en het gezin van onschatbare waarde geweest"

 

HOUD ME VAST PROGRAMMA

Dit 'Houd me vast programma' is voor jullie persoonlijk, dus één koppel per afspraak. Dit kan ook online. Na het intakegesprek volgen er nog 7 gesprekken volgens de succesvol bewezen EFT methode. Om in deze 7 gesprekken het programma af te maken, krijg je ook opdrachten mee. Wil je dit niet? Dan hebben we meer tijd gezamenlijk nodig.

De kosten voor het pakket van 7 gesprekken met max. 1,5 uur per gesprek is € 1199,- per stel.

 

COUPLES RETREAT IN GRIEKENLAND

Een Couples Retreat in Griekenland voor maximaal 4 koppels. Tijdens deze vakantie gaan we in 7 Houd-me-vast bijeenkomsten, in totaal 18 uur actief met jullie relatie aan de slag. We starten de bijeenkomsten met een plenair gedeelte, waarna je in voldoende privacy als koppel met jullie relatie aan het werk gaat. Op groepsniveau gaan we niet in op inhoudelijke vraagstukken in jullie relatie.

Waarom op Lesbos in Griekenland? Even weg zijn uit je eigen omgeving, een vakantie succesvol laten eindigen, een eiland dat rust heeft, je ‘moet’ niks, bent even weg van andere verplichtingen, tijd hebben voor elkaar.

Petra, een kustplaats op Lesbos, is een bestemming waar ik al 20 jaar kom en veel mogelijkheden heb om een mooi programma voor jullie neer te zetten. Ook is er de mogelijkheid om een Nederlandstalige oppas aan te vragen voor tijdens de bijeenkomsten.

Wat krijg je tijdens de Couples Retreat?

Een online intake gesprek (voorafgaand)
17 uur begeleiding
7 bijeenkomsten in 3 dagen
Lunch is inbegrepen

Een veerkrachtige, meer emotioneel verbonden relatie

 

De volgende Couples Retreats staan in 2023 gepland:

Zaterdag 17 t/m maandag 19 juni
Vrijdag 18 t/m zondag 20 augustus
Zaterdag 30 september t/m maandag 2 oktober

 

Vanwege de continue prijsveranderingen, verschillende wensen van koppels qua reisduur, de ruime keuze uit accommodaties en uitgebreide reglementen in de reisbranche, is de reis en accommodatie niet inbegrepen in de prijs. Je kunt contact op met mij opnemen voor tips en overleg.

De kosten voor de Couples Retreat zijn € 799,- per persoon.

 

Wat is de ‘Houd-me-vast methode’?

Gedurende de gesprekken zetten we een diepgaand veranderingsproces in. We kijken naar de jouw stijl van hechting en wat er ‘onder stress’ met jou in je relatie gebeurd. In de gesprekken oefenen we stapsgewijs om de emotionele verbinding met je partner te versterken. Om dit proces te ondersteunen maken we gebruik van enkele mindfulness elementen. Écht verbonden zijn met elkaar is het doel. Je krijgt praktische handvatten die je kunt toepassen in het dagelijkse leven. Door het Houd me vast programma te volgen zijn jullie in staat om samen de kwaliteit van jullie relatie te verbeteren en vast te houden.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.