OVER A-MORE

 

Mijn naam is Amanda Bosch (Psycholoog MSc en Mindfulness coach) en ik ben met A-More gestart vanuit mijn passie voor gedrag van mensen; Hoe reageer je op anderen? Wat gaat er om in jouw gedachten? Waarom reageer je op een bepaalde manier? 

Logisch dus, om een keuze te maken voor de studie Psychologie. Tijdens deze studie heb ik twee echtscheidingen van heel dichtbij meegemaakt. Daar is de interesse gewekt in het hele fenomeen rondom relaties en relatietherapie. Natuurlijk heb ik zelf ook de nodige leuke en mindere leuke ervaringen in relaties opgedaan. Denk aan de sleur die in de relatie kan komen, vreemdgaan, ruzie maken, je niet gezien voelen of niet gewaardeerd voelen, maar ook het krijgen van kinderen en de impact hiervan op de relatie.

Na een aantal werkjaren in het bedrijfsleven heb ik besloten om als relatietherapeut aan de slag te gaan. In 2014 heb ik hiervoor een opleiding voor Relatietherapeut gevolgd. Ook heb ik me verdiept en geschoold in de meest succesvolle methode voor relatietherapie; de EFT-methode. Vanaf 2015 coach ik koppels om hun relatie te verbeteren. Later ben ik me gaan specialiseren in succesvolle koppels en hiervoor heb ik het Exclusief Meer Liefde Programma ontwikkeld.

 

Wat kun je verwachten?

  • Effectieve, no-nonsense coaching
  • 1 op 1 aandacht voor jullie
  • Een fantastische beleving tijdens het programma
  • Een liefdesrelatie die weer gaat stromen als nooit tevoren

 

Benieuwd of we een match zijn? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

 

 

MINDFULNESS VOOR KINDEREN

Omdat ik merk dat het emotionele en mentale welzijn zo’n belangrijk onderdeel is voor het ervaren van een geluksgevoel, ben ik 2023 als Mindfulness Coach opgeleid. En ik ben me ook gaan focussen op ontwikkeling van kinderen. We organiseren in Nederland al veel dingen goed, maar op het gebied van mentale en emotionele weerbaarheid is er winst te behalen. Op school wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van kennis en sociale omgang. Hoofdzakelijk de linker hersenhelft wordt gestimuleerd.

Voor kinderen en jongeren heb ik daarom verschillende programma’s ontwikkeld, die gericht zijn op de emotionele en mentale ontwikkeling. Het doel van deze programma’s is om de emotionele binnenwereld goed te verkennen, en verder te ontwikkelen. Zo leer je als kind al om dichtbij jezelf te blijven. Het stimuleren van de rechter hersenhelft is hierbij belangrijk, aspecten zoals omgaan met je emoties, luisteren naar je intuïtie en mindfulness komen aan bod. In de Workshops vind je het aanbod.