WERKWIJZE

We starten altijd met een intake gesprek waarin we een situatieanalyse maken. Na afloop van het gesprek kan A-MORE inschatten wat de status van de relatie is, of we een Quick Scan Traject in kunnen gaan of dat er meer sessies nodig zijn.

De meest succesvolle methode voor het aanpakken van de problemen in een relatie is de EFT methode. Voor de gezinstherapie en business coaching vormt EFT een mooie basis, hier kijkt A-MORE ook naar andere aspecten.

Tijdens de sessies krijgen alle partijen door middel van probleemoplossend coachen inzicht in eigen gedrag en handelen, om je zo meer te laten bereiken in de relatie met de ander.

Quick Scan Traject
Een Quick Scan Traject is voor als het ‘even niet zo lekker loopt’, je in een sleur zit of als je het gevoel hebt dat niet alles uit de relatie gehaald wordt. Het traject bestaat uit 4 sessies. We starten met een intake waarbij beide partijen hun visie op de situatie geeft. Een tweede sessie zoomen we in op persoon A, een derde sessie op persoon B en een laatste sessie op de relatie in algehele zin.

Na afloop ontvangen beide personen een situatieanalyse met daarin de aandachtspunten. Dit document kan er eenvoudig bij gepakt worden als het een volgende keer ‘even niet zo lekker loopt’. Uiteraard kan daarna ieder moment een Refreshment sessie gepland worden van 1 sessie. Kosten: € 500,- inclusief BTW.

Wat kan je verwachten?
Begrip, luisterend oor, erkenning, vertrouwen, inspiratie.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.