RELATIETHERAPIE

Relatietherapie
Alles wat een relatie aangaat moeten we zelf uitdokteren, nergens wordt geleerd wat je van een goede relatie mag verwachten. Er kunnen dan ook vele redenen zijn waarom je je niet prettig voelt in je relatie; Overspel, botsende karakters, communicatieproblemen, agressie en mishandeling, vriendschap met weinig seks, sleur, niet geliefd of gewaardeerd voelen, het gevoel dat je uit elkaar groeit, het wordt je te veel, zijn enkele voorbeelden.

Heb jij de behoefte om hierover in gesprek te gaan en deze situatie aan te pakken? Neem dan vrijblijvend contact op met A-MORE, nu een gratis intakegesprek.

Je hoeft niet pas naar een relatietherapeut als je al bijna op het punt staat uit elkaar te gaan. Meestal gaan er veel momenten aan vooraf dat de relatie ‘even niet zo lekker loopt’. Hiervoor heeft A-MORE een Quick Scan Traject ontwikkeld.

Gezinstherapie
Wat geldt voor relaties, geldt ook voor opvoeding, we zoeken zelf naar de juiste weg. Veel liefde en toewijding stop je in het gezin. Helaas kom je soms in een situatie waardoor dat evenwicht verstoord kan raken, denk aan de volgende voorbeelden: ruzie tussen kinderen, ouder-kind relatieconflicten, onenigheid tussen andere familieleden, gedragsproblemen.

Is jouw gezin uit balans geraakt en ben je bereid om hierin te investeren? Neem dan contact op met A-MORE.

Business coaching
Je kunt in de werksituatie een struikelblok ervaren, individueel of als groep. Het kan zijn dat je je verder wil ontwikkelen in een bepaalde competentie, als manager of als management team.  Je kunt ook denken aan hulp bij een gespannen arbeidsrelatie met de werkgever of werknemer, of dat je na langedurige afwezigheid weer begint met werken. Of dat je als team te maken hebt met een slechte samenwerking, dat overleggen niet goed verlopen, en vele andere voorbeelden.

Heb je behoefte aan individuele coaching of coaching van jouw team? Neem dan contact op met A-MORE.

Lees meer over de werkwijze van A-MORE.